Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Bovier Fils - Chablis 1Er CRU
Desigur ca Franta este renumita pentru vinurile rosii de Bordeaux. Dar cele albe sunt destul de populare, mai ales vinurile din struguri de Chardonnay din Burgundy Chablis de la Bouvier Fils. Acest vin este livrat in sticla clasica de Burgundia, culoare verde pal, iar eticheta indica aplicatii Nouveau pe hartie Conqueror.
Soi de struguri: Chardonnay - soiul de struguri principal al Burgundiei.
Origine: Crescute in podgorii localizate in zona Yonne, vinurile Chablis Premier Cru sunt produse in catune atent selectionate pentru localizarea lor geografica si calitatea produselor agricole.
Sol: Sol tertiar adanc, usor nisipos.
Vinificatie: Traditional, cu recoltare manuala. Odata culesi, strugurii sunt presati si trec printr-un proces de fermentatie alcoolica la temperaturi scazute (circa 20ºC). Vinul este apoi pritocit, strecurat si imbuteliat.
Culoare: alb-lamaie puternica
Nas: Foarte expresiv, cu note proeminente de fructe.
Cerul gurii: putere aromatica buna, durata buna.
Recomandari: Vinul va completa bine carnea de peste, carnea de pasare, carnea alba si carnea procesata.
Temperatura de servire: 15 grade Celsius
Continut de alcool: 12,5%
Desigur ca Franta este renumita pentru vinurile rosii de Bordeaux. Dar cele albe sunt destul de populare, mai ales vinurile din struguri de Chardonnay din Burgundy Chablis de la Bouvier Fils. Acest vin este livrat in sticla clasica de Burgundia, culoare verde pal, iar eticheta indica aplicatii Nouveau pe hartie Conqueror.
Soi de struguri: Chardonnay - soiul de struguri principal al Burgundiei.
Origine: Crescute in podgorii localizate in zona Yonne, vinurile Chablis Premier Cru sunt produse in catune atent selectionate pentru localizarea lor geografica si calitatea produselor agricole.
Sol: Sol tertiar adanc, usor nisipos.
Vinificatie: Traditional, cu recoltare manuala. Odata culesi, strugurii sunt presati si trec printr-un proces de fermentatie alcoolica la temperaturi scazute (circa 20ºC). Vinul este apoi pritocit, strecurat si imbuteliat.
Culoare: alb-lamaie puternica
Nas: Foarte expresiv, cu note proeminente de fructe.
Cerul gurii: putere aromatica buna, durata buna.
Recomandari: Vinul va completa bine carnea de peste, carnea de pasare, carnea alba si carnea procesata.
Temperatura de servire: 15 grade Celsius
Continut de alcool: 12,5%
Producator | BOURGOGNE BOVIER |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | FRANTA |