Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Macerarea timp de cateva ore pentru extragerea aromelor si a culorii. Presarea lenta si progresiva cu aport continuu de azot pentru a evita oxidarea aromelor. Fermentarea in rezervoare de inox, la temperatura controlata. Pastrarea pe drojdie timp de 4 luni, cu agitarea periodica a vinului. Un cupaj de Syrah si Cabernet Sauvignon.
Note degustare
Cu o culoare roz deschisa, acest rosé prezinta un buchet intens de fructe rosii si fructe de padure, aroma predominanta fiind cea de fragi.
Macerarea timp de cateva ore pentru extragerea aromelor si a culorii. Presarea lenta si progresiva cu aport continuu de azot pentru a evita oxidarea aromelor. Fermentarea in rezervoare de inox, la temperatura controlata. Pastrarea pe drojdie timp de 4 luni, cu agitarea periodica a vinului. Un cupaj de Syrah si Cabernet Sauvignon.
Note degustare
Cu o culoare roz deschisa, acest rosé prezinta un buchet intens de fructe rosii si fructe de padure, aroma predominanta fiind cea de fragi.
Producator | CATLEYA |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.00% |
Podgorie | CORCOVA |
Regiune viticola | MEHEDINTI |