Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinficatie
Recoltarea se face manual, desciorchinarea si zdrobirea fiind urmate de racirea si apoi presarea mustuielii in prese cu membrane, la presiuni gentile. Fermentatia se face separat pentru fiecare soi si are loc in cisterne de inox la temperatura scazuta (circa 17°C), controlata automatizat.
Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon.
Note degustare
Gustul confirma aromele unui vin proaspat, cu fructe rosii in prim-plan (cirese, fragi, zmeura necoapta) si cu o aciditate peste medie, care il face sprinten si vesel.
Temperatura de servire: 8-10°C.
Asocieri culinare: preparate din carne alba, fructe de mare sau salate proaspete.
Potential de invechire: e recomandat a se consuma tanar.
Recoltarea se face manual, desciorchinarea si zdrobirea fiind urmate de racirea si apoi presarea mustuielii in prese cu membrane, la presiuni gentile. Fermentatia se face separat pentru fiecare soi si are loc in cisterne de inox la temperatura scazuta (circa 17°C), controlata automatizat.
Soi: Merlot & Cabernet Sauvignon.
Note degustare
Gustul confirma aromele unui vin proaspat, cu fructe rosii in prim-plan (cirese, fragi, zmeura necoapta) si cu o aciditate peste medie, care il face sprinten si vesel.
Temperatura de servire: 8-10°C.
Asocieri culinare: preparate din carne alba, fructe de mare sau salate proaspete.
Potential de invechire: e recomandat a se consuma tanar.
Producator | VINARTE |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | DEMISEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12,50% |
Podgorie | STARMINA |
Regiune viticola | MEHEDINTI |