Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Rosu-purpuriu cu reflexii intense violacee, limpiditate buna. Arome proaspete de fructe rosii (visinii, coacaze), flori (violete) si usor vegetale. Aciditate foarte buna, corp mediu, alcool bine integrat, finete - calitati care impreuna propun un vin dinamic si echilibrat. Gustativ se remarca prin arome de zmeura cu un postgust placut
Asocieri culinare: branzeturi maturate, salate cu carne, gustari ttraditionale romanesti, carne la gratar, pastrama, deserturi.
Temperatura servire: 14-18 grade Celsius.
Rosu-purpuriu cu reflexii intense violacee, limpiditate buna. Arome proaspete de fructe rosii (visinii, coacaze), flori (violete) si usor vegetale. Aciditate foarte buna, corp mediu, alcool bine integrat, finete - calitati care impreuna propun un vin dinamic si echilibrat. Gustativ se remarca prin arome de zmeura cu un postgust placut
Asocieri culinare: branzeturi maturate, salate cu carne, gustari ttraditionale romanesti, carne la gratar, pastrama, deserturi.
Temperatura servire: 14-18 grade Celsius.
| Producator | CRAMELE RECAS |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | DEMISEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 13.50% |
| Podgorie | RECAS |
| Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |