Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Rosu-purpuriu cu reflexii intense violacee, limpiditate buna. Arome proaspete de fructe rosii (visinii, coacaze), flori (violete) si usor vegetale. Aciditate foarte buna, corp mediu, alcool bine integrat, finete - calitati care impreuna propun un vin dinamic si echilibrat. Gustativ se remarca prin arome de zmeura cu un postgust placut
Asocieri culinare: branzeturi maturate, salate cu carne, gustari ttraditionale romanesti, carne la gratar, pastrama, deserturi.
Temperatura servire: 14-18 grade Celsius.
Rosu-purpuriu cu reflexii intense violacee, limpiditate buna. Arome proaspete de fructe rosii (visinii, coacaze), flori (violete) si usor vegetale. Aciditate foarte buna, corp mediu, alcool bine integrat, finete - calitati care impreuna propun un vin dinamic si echilibrat. Gustativ se remarca prin arome de zmeura cu un postgust placut
Asocieri culinare: branzeturi maturate, salate cu carne, gustari ttraditionale romanesti, carne la gratar, pastrama, deserturi.
Temperatura servire: 14-18 grade Celsius.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |