Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Rosu-visiniu cu reflexii violete, limpiditate buna. Arome intense de fructe rosii (merisoare, visine). Aciditate ridicata, corp mediu, taninuri coapte, alcool integrat, cu o senzatie placuta de dulce. Echilibru intre arome, alcool si taninuri.
Asocieri culinare: branzeturi cu chimen, bucatarie asiatica, deserturi cu fructe rosii, nuci, migdale, stafide.
Temperatura servire: 14-16 grade Celsius.
Cupaj rosu: Merlot si Pinot Noir.
Rosu-visiniu cu reflexii violete, limpiditate buna. Arome intense de fructe rosii (merisoare, visine). Aciditate ridicata, corp mediu, taninuri coapte, alcool integrat, cu o senzatie placuta de dulce. Echilibru intre arome, alcool si taninuri.
Asocieri culinare: branzeturi cu chimen, bucatarie asiatica, deserturi cu fructe rosii, nuci, migdale, stafide.
Temperatura servire: 14-16 grade Celsius.
Cupaj rosu: Merlot si Pinot Noir.
| Producator | CRAMELE RECAS |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | DEMIDULCE |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 13% |
| Podgorie | RECAS |
| Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |