Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Strugurii de Feteasca Neagra sunt fermentati impreuna cu pielita timp de 5-7 zile pentru a extrage culoarea si aromele. Acestia sunt presati, cantitatea de zahar natural fermentand dupa ce mustul a fost scos din contactul cu pielitele. Perioada de presare este folosita pentru a putea controla calitatea taninilor extrasi in vin in finalul procesului de vinificare. Prea mult timp ar lasa vinul fara senzatiile de fructe si uscat, pe cand prea putin timp ar putea lase in urma elemente vitale pentru vin, cum ar fi arome importante sau culoare.
Note degustare
Culoare rosie cu irizatii violet. Olfactiv regasim arome dense de prune copate, visine, cirese amare. Gustativ regasim un vin sec, cu nivelul de aciditate mediu, cu tanini copti si catifelati, cu corp mediu, arome de prune, visine si cirese amare si un final mediu spre lung.
Asocieri culinare: branzeturi semitari (cascaval), gustari romanesti, preparate din porc la gratar.
Temperatura se servire: 14-16 grade Celsius.
Note degustare
Culoare rosie cu irizatii violet. Olfactiv regasim arome dense de prune copate, visine, cirese amare. Gustativ regasim un vin sec, cu nivelul de aciditate mediu, cu tanini copti si catifelati, cu corp mediu, arome de prune, visine si cirese amare si un final mediu spre lung.
Asocieri culinare: branzeturi semitari (cascaval), gustari romanesti, preparate din porc la gratar.
Temperatura se servire: 14-16 grade Celsius.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |