Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Aromele pornesc dintr-o zona vegetal-pamantoasa si evolueaza catre fructe uscate, cirese negre, mure, afine si coacaze, cu o nota discreta, dar constanta, de mentol. Gustul, puternic si relativ astringent, se dovedeste a fi prietenos: dupa un atac predominant vegetal, de frunze groase si un pic de ardei gras, nuantele de eucalipt si mentol imblanzesc partial taninurile, lasand fructele negre sa se manifeste fara piedica.
Temperatura servire: 13-17 grade Celsius.
Aromele pornesc dintr-o zona vegetal-pamantoasa si evolueaza catre fructe uscate, cirese negre, mure, afine si coacaze, cu o nota discreta, dar constanta, de mentol. Gustul, puternic si relativ astringent, se dovedeste a fi prietenos: dupa un atac predominant vegetal, de frunze groase si un pic de ardei gras, nuantele de eucalipt si mentol imblanzesc partial taninurile, lasand fructele negre sa se manifeste fara piedica.
Temperatura servire: 13-17 grade Celsius.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |