Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Galben-pai deschis, olfactiv este un mix de arome de fructe si flori perfect echilibrate, in care domina para si fructele albe, bine coapte. Gust savuros, cu note discrete si persistenta mai degraba amaruie. Aciditatea si zaharul incanta papilele gustative, lasand la final acel gust special de Prosecco.
Asocieri culinare: aperitive, peste si branzeturi dulci.
Temperatura de servire: 8-10 grade Celsius.
Galben-pai deschis, olfactiv este un mix de arome de fructe si flori perfect echilibrate, in care domina para si fructele albe, bine coapte. Gust savuros, cu note discrete si persistenta mai degraba amaruie. Aciditatea si zaharul incanta papilele gustative, lasand la final acel gust special de Prosecco.
Asocieri culinare: aperitive, peste si branzeturi dulci.
Temperatura de servire: 8-10 grade Celsius.
Producator | FOSS MARAI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | BRUT |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 11.50% |
Regiune viticola | VENETO |