Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda traditionala, champenoise, adica prin maturare in sticla, in cazul spumantelor CARASSIA prin maturare indelungata de minim douazeci de luni, folosind soiuri traditionale (Chardonnay, Pinot Noir). Intreg procesul de vinificare, incepand cu prima si a doua fermentare, trecand prin degorjare, pana la imbuteliere si etichetare, sunt efectuate in propria crama cu cele mai moderne echipamente.
Note degustare
Culoarea galben deschisa straluceste elegant prin perlajul fin si persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vara, piersici, mere, pere verzi se imbina cu notele de ierburi fine si cele de autoliza, coaja de paine, maia. Consistenta si efervescenta persistenta dau personalitate si noblete acestui vin, iar dozajul minim adaugat inainte de dopuirea finala lasa aromele fine sa straluceasca. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.
Note degustare
Culoarea galben deschisa straluceste elegant prin perlajul fin si persistent al vinului. Aromele de citrice si fructe de vara, piersici, mere, pere verzi se imbina cu notele de ierburi fine si cele de autoliza, coaja de paine, maia. Consistenta si efervescenta persistenta dau personalitate si noblete acestui vin, iar dozajul minim adaugat inainte de dopuirea finala lasa aromele fine sa straluceasca. Perlaj fin persistent, postgust complex lung cu note minerale.
Producator | CARASSIA |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 1.5L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.00% |
Podgorie | CARASTELEC |
Regiune viticola | CRISANA |