Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Este un vin elegant si rafinat, inspirat din aerul unei lumi de mult apuse.
Tip: demisec
An de productie: 2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi: 35% Merlot 35% Feteasca Neagra 30% Cabernet Sauvignon
Alcool:13.5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare:Roz-somon
Note de degustare:Arome de capsuni, zmeura si cirese coapte. Un vin simplu si firesc, curgere lina, se simte feteasca neagra, postgust corpolent, aroma buna.
Recomandari culinare:Preparate din peste si fructe de mare.
Tip: demisec
An de productie: 2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi: 35% Merlot 35% Feteasca Neagra 30% Cabernet Sauvignon
Alcool:13.5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare:Roz-somon
Note de degustare:Arome de capsuni, zmeura si cirese coapte. Un vin simplu si firesc, curgere lina, se simte feteasca neagra, postgust corpolent, aroma buna.
Recomandari culinare:Preparate din peste si fructe de mare.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Gust | DEMISEC |