Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Este un vin cu aroma bogata, veche si viguroasa, precum era cetatea al carei nume il poarta
Tip:demisec
An de productie:2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Medaliat cu Aur- Festivalul International al Viei si Vinului Bachus Vrancea 2014
Soi:40% Merlot 30% Feteasca Neagra 30% Cabernet Sauvignon
Alcool:13%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16-18°C.
Culoare:Rosu Rubiniu
Note de degustare:Arome proaspete de visine, cirese si fructe de padure. Echilibrat, catifelat cu tanini rotunzi, pastrand aromele fructelor rosii cu un final persistent.
Recomandari culinare:Preparate din carne rosie, friptura si vanat.
Tip:demisec
An de productie:2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Medaliat cu Aur- Festivalul International al Viei si Vinului Bachus Vrancea 2014
Soi:40% Merlot 30% Feteasca Neagra 30% Cabernet Sauvignon
Alcool:13%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16-18°C.
Culoare:Rosu Rubiniu
Note de degustare:Arome proaspete de visine, cirese si fructe de padure. Echilibrat, catifelat cu tanini rotunzi, pastrand aromele fructelor rosii cu un final persistent.
Recomandari culinare:Preparate din carne rosie, friptura si vanat.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Gust | DEMISEC |