Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Tip: demisec
An de productie: 2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:CHARDONNAY
Alcool:12.5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare:Galben- Verziu
Note de degustare:Olfactiv, aromele de citrice. Gustativ Vinul este prospat si persistent, echilibrat cu o aciditate fina.
Recomandari culinare:Preparate din peste, carne alba si branzeturi.
An de productie: 2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:CHARDONNAY
Alcool:12.5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare:Galben- Verziu
Note de degustare:Olfactiv, aromele de citrice. Gustativ Vinul este prospat si persistent, echilibrat cu o aciditate fina.
Recomandari culinare:Preparate din peste, carne alba si branzeturi.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Gust | DEMISEC |