Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
An imbuteliere 2010
Strugurii din care este realizat acest vin provin de lacele mai bune podgorii din Alice bel colle, Acqui Terme si Maranzana.
VINIFICAREA se face prin macerare intr-un timp scurt de 24-46 ore, la o temperatura scazuta din strugurii zdrobiti si separarea ulterioara a pielitei si racirea mustului pentru a preveni fermentarea.
Mustul este fermentat in recipiente sub presiune mare, astfel incat bioxidul de carbon ramane dizolvat in vin. Cand mustul produsul ajunge la 5,5 grade de continut de alcool, fermentarea este oprita prin refrigerare.
Are un gust dulce , fin si elegant , usor picant si este perfect sa fie servit ca desert la o temperatura de 8-10 grade.
Strugurii din care este realizat acest vin provin de lacele mai bune podgorii din Alice bel colle, Acqui Terme si Maranzana.
VINIFICAREA se face prin macerare intr-un timp scurt de 24-46 ore, la o temperatura scazuta din strugurii zdrobiti si separarea ulterioara a pielitei si racirea mustului pentru a preveni fermentarea.
Mustul este fermentat in recipiente sub presiune mare, astfel incat bioxidul de carbon ramane dizolvat in vin. Cand mustul produsul ajunge la 5,5 grade de continut de alcool, fermentarea este oprita prin refrigerare.
Are un gust dulce , fin si elegant , usor picant si este perfect sa fie servit ca desert la o temperatura de 8-10 grade.
Culoare | ROSU |
---|---|
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |