Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Cabernet Sauvignon, cel mai cunoscut soi din lume pentru vinul rosu, s-a nascut in Franta, la Bordeaux, din ingemanarea naturala a doua soiuri: Cabernet Franc si Sauvignon Blanc. Vinul de fata, care reuneste cele mai bune recolte ale podgoriei Sarica-Niculitel, este un Cabernet Sauvignon in „exprimare” dobrogeana.
Note degustare
Vin rosu-rubiniu, cu aroma intens fructata de cirese negre si coacaze, cu discrete note de cafea si tabac. Gust plin cu tanini bine integrati, echilibrat.
Asocieri culinare: preparate din berbecut la tava, branzeturi maturate.
Temperatura optima de consum: 14-16 grade C.
Note degustare
Vin rosu-rubiniu, cu aroma intens fructata de cirese negre si coacaze, cu discrete note de cafea si tabac. Gust plin cu tanini bine integrati, echilibrat.
Asocieri culinare: preparate din berbecut la tava, branzeturi maturate.
Temperatura optima de consum: 14-16 grade C.
| Producator | VIA VITICOLA SARICA NICULITEL |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Soi | CABERNET SAUVIGNON |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 13.50% |
| Podgorie | NICULITEL |
| Regiune viticola | COLINELE DOBROGEI |