Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin galben-pai, cu aroma puternica erbacee si o tenta de fenicul. Gustul ierbos, cu un bun echilibru intre aciditate si corp, confera acestui vin un postgust lung.
Recomandam asocierile culinare cu peste, fructe de mare, paste in sosuri albe sau risotto cu dovleac si parmezan.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade C.
Calitate: DOC - CT.
Recomandam asocierile culinare cu peste, fructe de mare, paste in sosuri albe sau risotto cu dovleac si parmezan.
Temperatura de servire: 10 - 12 grade C.
Calitate: DOC - CT.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |