Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin rubiniu-deschis, cu arome puternice de mure, coacaze si o nota de visine. Gust intens aromat, cu o structura fina, taninuri moi si un aftergust lung si fructuos.
Pinot Noir este un soi pretentios, necesitand conditii ideale de clima si sol pentru a da nastere unui vin deosebit. Vinurile obtinute in proportie mare din Pinot Noir pun perfect in valoare preparatele din carnuri fine, precum miel sau rata. Alaturi de Chardonnay, Pinot Noir este unul dintre soiurile folosite pentru a crea celebra sampanie. Podgoria Dealu Mare este unul dintre putinele locuri din Europa unde se produce un vin demisec din Pinot Noir de cea mai buna calitate.
Temperatura de servire: 16 - 18*C.
Un vin rubiniu-deschis, cu arome puternice de mure, coacaze si o nota de visine. Gust intens aromat, cu o structura fina, taninuri moi si un aftergust lung si fructuos.
Pinot Noir este un soi pretentios, necesitand conditii ideale de clima si sol pentru a da nastere unui vin deosebit. Vinurile obtinute in proportie mare din Pinot Noir pun perfect in valoare preparatele din carnuri fine, precum miel sau rata. Alaturi de Chardonnay, Pinot Noir este unul dintre soiurile folosite pentru a crea celebra sampanie. Podgoria Dealu Mare este unul dintre putinele locuri din Europa unde se produce un vin demisec din Pinot Noir de cea mai buna calitate.
Temperatura de servire: 16 - 18*C.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |