Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Particularitati de vinificatie
Un soi nou in Romania, cultivat in viile Budureasca, pe soluri bogate in calcar, de unde se obtin vinuri cu personalitate si potential mare de invechire. Maturat 12 luni in butoaie de stejar in vederea innobilarii experientei gustative.
Note de degustare
Un vin purpuriu inchis, cu arome condimentate, de piper si cirese negre. Corpolent, cu gust de cirese coapte si note fine de condiment in postgust.
Date generale
Struguri: 100% Shiraz.
Sec - 2,83 g/l.
Treapta de calitate: DOC-CT.
Aciditate totala (g/l in acid tartric): 5,50.
Un soi nou in Romania, cultivat in viile Budureasca, pe soluri bogate in calcar, de unde se obtin vinuri cu personalitate si potential mare de invechire. Maturat 12 luni in butoaie de stejar in vederea innobilarii experientei gustative.
Note de degustare
Un vin purpuriu inchis, cu arome condimentate, de piper si cirese negre. Corpolent, cu gust de cirese coapte si note fine de condiment in postgust.
Date generale
Struguri: 100% Shiraz.
Sec - 2,83 g/l.
Treapta de calitate: DOC-CT.
Aciditate totala (g/l in acid tartric): 5,50.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |