Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin rosu rubiniu intens, puternic aromat cu note de coacaze negre. Poseda un gust complex, catifelat, in care taninurile moi sunt in armonie cu aromele de fructe de padure.
Incearca vinurile obtinute din acest soi alaturi de fripturi suculente din carne rosie, carne de porc sau chiar de fazan si curcan.
Temperatura de servire: 18 - 20 grade Celsius.
Incearca vinurile obtinute din acest soi alaturi de fripturi suculente din carne rosie, carne de porc sau chiar de fazan si curcan.
Temperatura de servire: 18 - 20 grade Celsius.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.5% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |