Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin verzui, cu arome mixte de flori si struguri, foarte bine structurat si echilibrat, oferind o senzatie fructata pe palatin.
Vinul demisec din Feteasca Regala se poate combina cu aceleasi preparate culinare cu care se asociaza de obicei vinul alb. Cele mai bune combinatii sunt cu pastele usoare cu sos alb sau cu legumele la gratar.
Temperatura servire: 10 - 12 grade C.
Calitate: DOC - CMD.
Vinul demisec din Feteasca Regala se poate combina cu aceleasi preparate culinare cu care se asociaza de obicei vinul alb. Cele mai bune combinatii sunt cu pastele usoare cu sos alb sau cu legumele la gratar.
Temperatura servire: 10 - 12 grade C.
Calitate: DOC - CMD.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |