Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Particularitati de vinificatie
Strugurii sunt culesi la nivelul optim al maturitatii lor. Mustul fermenteaza aproximativ trei saptamani in cisterne de inox la temperaturi cuprinse intre 25-28°C. Dupa ce fermentarea malolactica se termina, parte din vin este pus spre maturare in bariquri de stejar timp de trei luni de zile.
Note de degustare
Culoare rosie cu tente violete, arome puternice de fructe de padure insotite de o usoara nota de lemn de stejar. Isi etaleaza corpolenta, forta si complexitatea invaluite in aromele primare din struguri de fructe negre, totul integrat cu o nota stejar.
Asociere cu preparate culinare: acompaniaza foarte bine antricotul de vita, muschiuletul de porc sau preparatele din carne de miel.
Temperatura de servire: 18-20 C
Strugurii sunt culesi la nivelul optim al maturitatii lor. Mustul fermenteaza aproximativ trei saptamani in cisterne de inox la temperaturi cuprinse intre 25-28°C. Dupa ce fermentarea malolactica se termina, parte din vin este pus spre maturare in bariquri de stejar timp de trei luni de zile.
Note de degustare
Culoare rosie cu tente violete, arome puternice de fructe de padure insotite de o usoara nota de lemn de stejar. Isi etaleaza corpolenta, forta si complexitatea invaluite in aromele primare din struguri de fructe negre, totul integrat cu o nota stejar.
Asociere cu preparate culinare: acompaniaza foarte bine antricotul de vita, muschiuletul de porc sau preparatele din carne de miel.
Temperatura de servire: 18-20 C
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.5% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |