Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Pentru obtinerea acestui vin s-a realizat presarea atenta a strugurilor in mediu inert si apoi fermentarea mustului la temperatura joasa tocmai pentru a extrage maximul de arome si fruct.
Note degustare
Un vin galben-pai, cu arome de flori primavaratice. Gust dulce, copt, de piersici si pere, cu o aciditate buna ce dau vinului un final lung, placut.
Asocieri culinare: se serveste cel mai bine ca atare, pe post de bautura de tip desert, sau in combinatie cu alte deserturi usor acrisoare, precum tarte cu cirese negre sau fructe de padure. Se poate combina si cu branzeturi alese pentru un contrast interesant de gusturi.
Note degustare
Un vin galben-pai, cu arome de flori primavaratice. Gust dulce, copt, de piersici si pere, cu o aciditate buna ce dau vinului un final lung, placut.
Asocieri culinare: se serveste cel mai bine ca atare, pe post de bautura de tip desert, sau in combinatie cu alte deserturi usor acrisoare, precum tarte cu cirese negre sau fructe de padure. Se poate combina si cu branzeturi alese pentru un contrast interesant de gusturi.
Producator | BUDUREASCA |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | DEMIDULCE |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | BUDUREASCA |
Regiune viticola | DEALU MARE |