Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii sunt presati incet iar mustul fermenteaza 15-20 zile la temperatura controlata de 15-17 grade C in tancuri de otel inoxidabil. Vinul este depozitat la o temperatura de 18-20 grade C pana la imbuteliere.
Note degustare
Un vin galben pai cu buchet in care se sunt prezente arome de mere. Pe palat se simte curat, cu gust mineral tipic.
Asocieri culinare: ideal ca aperitiv si alaturi de preparate din peste.
Strugurii sunt presati incet iar mustul fermenteaza 15-20 zile la temperatura controlata de 15-17 grade C in tancuri de otel inoxidabil. Vinul este depozitat la o temperatura de 18-20 grade C pana la imbuteliere.
Note degustare
Un vin galben pai cu buchet in care se sunt prezente arome de mere. Pe palat se simte curat, cu gust mineral tipic.
Asocieri culinare: ideal ca aperitiv si alaturi de preparate din peste.
| Producator | BOTTER |
|---|---|
| Culoare | ALB |
| Soi | PINOT GRIGIO |
| Litraj | 0.75L |
| Regiune | VENETO |
| Tara Origine | ITALIA |
| Volum alcool | 12% |