Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
BOSTAVAN CASA VINULUI CHARDONNAY SEC
Origine: Plaiul Onesti
Suprafata totala a podgoriilor: 850 Ha.
Tehnica formarii butucului: Cordon de Royat.
Soiul de struguri: 100% Chardonnay.
Roada per hectar: 6 7,5 t.
Recoltarea strugurilor: manuala, din podgorii selecte.
Vinificare: fermentare in cuve de inox, in regim termic controlat 12°C - 14°C.
Caracteristici organoleptice: gust plin, armonios cu tenta de migdale, culoarea galben-pai si aroma fina de soi.
Recomandari: se combina cu bucate din peste sau carne de pui. Temperatura de servire recomandata: +10 grade Celsius.
Origine: Plaiul Onesti
Suprafata totala a podgoriilor: 850 Ha.
Tehnica formarii butucului: Cordon de Royat.
Soiul de struguri: 100% Chardonnay.
Roada per hectar: 6 7,5 t.
Recoltarea strugurilor: manuala, din podgorii selecte.
Vinificare: fermentare in cuve de inox, in regim termic controlat 12°C - 14°C.
Caracteristici organoleptice: gust plin, armonios cu tenta de migdale, culoarea galben-pai si aroma fina de soi.
Recomandari: se combina cu bucate din peste sau carne de pui. Temperatura de servire recomandata: +10 grade Celsius.
| Producator | BOSTAVAN |
|---|---|
| Culoare | ALB |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | MOLDOVA |