Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon si Sangiovese.
Tehnica de productie: Macerarea strugurilor nu dureaza mai mult de 5-6 zile si are loc la o temperatura de 24-25°C, ceea ce ajuta la obtinerea culorii, fara a interfera cu structura taninurilor, si la mentinerea unei bune prospetimi aromatice. Vinul este comercializat dupa o perioada adecvata de invechire in sticla.
Descriere:
Culoare: rosu-rubiniu, intens.
Buchet: fresh, fructat, cu note condimentate.
Gust: plin si delicat, bine echilibrat, usor de baut.
Notele vinificatorului:
Col di Sasso reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate vinuri marca Banfi, la nivel global. Produs dintr-un amestec de Cabernet Sauvignon si Sangiovese, cultivate pe cele mai stancoase si impermeabile pante ale domeniului Banfi, din regiunea Montalcino, de unde si numele vinului, care se traduce prin "deal stancos". Mariajul perfect dintre aceste 2 soiuri a dat nastere unui vin rosu tanar, insa concentrat si extrem de fructat.
Recomandari culinare:
Se poate alatura cu succes felurilor principale preparate din carne alba.
Tehnica de productie: Macerarea strugurilor nu dureaza mai mult de 5-6 zile si are loc la o temperatura de 24-25°C, ceea ce ajuta la obtinerea culorii, fara a interfera cu structura taninurilor, si la mentinerea unei bune prospetimi aromatice. Vinul este comercializat dupa o perioada adecvata de invechire in sticla.
Descriere:
Culoare: rosu-rubiniu, intens.
Buchet: fresh, fructat, cu note condimentate.
Gust: plin si delicat, bine echilibrat, usor de baut.
Notele vinificatorului:
Col di Sasso reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate vinuri marca Banfi, la nivel global. Produs dintr-un amestec de Cabernet Sauvignon si Sangiovese, cultivate pe cele mai stancoase si impermeabile pante ale domeniului Banfi, din regiunea Montalcino, de unde si numele vinului, care se traduce prin "deal stancos". Mariajul perfect dintre aceste 2 soiuri a dat nastere unui vin rosu tanar, insa concentrat si extrem de fructat.
Recomandari culinare:
Se poate alatura cu succes felurilor principale preparate din carne alba.
Producator | BANFI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | DEMISEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 12-12.5% |
Podgorie | DOMENIILE BANFI |
Regiune viticola | TOSCANA, MONTALCINO |