Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Soiul de struguri: soiuri traditionale de Chianti, predominant cel Sangiovese.
Tehnica/modul de productie: un timp de fermentatie scurt spre mediu, cu macerare traditionala, urmat de o perioada de 5-6 luni de depozitare in recipiente din otel inoxidabil.
Caracteristici:
Culoare: rosu rubiniu cu reflexe violete.
Buchet/miros: intens, reaminteste de mirosul de iris si panseluta.
Gust: Elegant, proaspat si catifelat.
Insemnarile producatorului: celebrand traditia toscana, Banfi ofera o familie/gama de vinuri Chianti variata, dar in acelasi timp complementara, unica in stilul sau. Banfi Chianti Annata este cel mai tanar, proaspat si usor de baut vin. Foarte placut datorita aromelor sale curate si distinctive.
Recomandari culinare: ideal cu preparate din carne si branzeturi.
Tehnica/modul de productie: un timp de fermentatie scurt spre mediu, cu macerare traditionala, urmat de o perioada de 5-6 luni de depozitare in recipiente din otel inoxidabil.
Caracteristici:
Culoare: rosu rubiniu cu reflexe violete.
Buchet/miros: intens, reaminteste de mirosul de iris si panseluta.
Gust: Elegant, proaspat si catifelat.
Insemnarile producatorului: celebrand traditia toscana, Banfi ofera o familie/gama de vinuri Chianti variata, dar in acelasi timp complementara, unica in stilul sau. Banfi Chianti Annata este cel mai tanar, proaspat si usor de baut vin. Foarte placut datorita aromelor sale curate si distinctive.
Recomandari culinare: ideal cu preparate din carne si branzeturi.
Producator | BANFI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 12-12.5% |
Podgorie | DOMENIILE BANFI |
Regiune viticola | TOSCANA |