Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Soiul de struguri: soiuri traditionale de Chianti Classico, predominant cel Sangiovese.
Tehnica/modul de productie: traditionala fermentatie in coaja proprie timp de 8-10 zile. Imbutelierea este efectuata in vara ulterioara recoltarii.
Culoare: rosu rubiniu.
Buchet/miros: intens cu note de cirese, prune si panseluta.
Gust: proaspat, echilibrat, specific.
Insemnarile producatorului: celebrand traditia toscana, Banfi ofera o familie/gama de vinuri Chianti variata, dar in acelasi timp complementara, unica in stilul sau. Banfi Chianti Classico ilustreaza perfect personalitatea originala a acestui soi incarcat de istorie prin buchetul sau atragator, prin aromele bogate, prin taninurile maleabile si aciditatea buna.
Recomandari culinare: un vin recomandat pentru orice fel de mancare, in mod special pentru preparatele din carne.
Tehnica/modul de productie: traditionala fermentatie in coaja proprie timp de 8-10 zile. Imbutelierea este efectuata in vara ulterioara recoltarii.
Culoare: rosu rubiniu.
Buchet/miros: intens cu note de cirese, prune si panseluta.
Gust: proaspat, echilibrat, specific.
Insemnarile producatorului: celebrand traditia toscana, Banfi ofera o familie/gama de vinuri Chianti variata, dar in acelasi timp complementara, unica in stilul sau. Banfi Chianti Classico ilustreaza perfect personalitatea originala a acestui soi incarcat de istorie prin buchetul sau atragator, prin aromele bogate, prin taninurile maleabile si aciditatea buna.
Recomandari culinare: un vin recomandat pentru orice fel de mancare, in mod special pentru preparatele din carne.
Producator | BANFI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | DOMENIILE BANFI |
Regiune viticola | TOSCANA |