Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Acest Rosé este un amestec de Merlot si Cabernet Sauvignon. Primul ii imprumuta usoare note fructate, iar ce-al de-al doilea ii ofera vinului structura.
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual in ladite de 18 kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, astfel incat sa ne asiguram ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa, iar dupa aceea macerati pe coji de struguri. Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata, folosindu-se drojdii selectionate pentru evidentierea aromelor.
Note degustare:
Un cupaj roz– somon deschis. Buchetul dezvaluie arome de capsune salbatice si petale de trandafir. Gustul sau este apetisant, cu arome de cirese proaspete si final intepator. Vinul trebuie degustat tanar si proaspat!
Asocieri culinare: aperitive, salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveti, legume la wok sau preparate la gratar.
Temperatura servire: 7 ˚C.
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual in ladite de 18 kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, astfel incat sa ne asiguram ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa, iar dupa aceea macerati pe coji de struguri. Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata, folosindu-se drojdii selectionate pentru evidentierea aromelor.
Note degustare:
Un cupaj roz– somon deschis. Buchetul dezvaluie arome de capsune salbatice si petale de trandafir. Gustul sau este apetisant, cu arome de cirese proaspete si final intepator. Vinul trebuie degustat tanar si proaspat!
Asocieri culinare: aperitive, salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveti, legume la wok sau preparate la gratar.
Temperatura servire: 7 ˚C.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.50% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |