Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de numai 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Ciorchinii sunt indepartati in totalitate inainte de fermentarea la temperatura controlata. Soiul Merlot reprezinta 85% din acest vin, in timp ce Cabernet Sauvignon - 15%. 10% din acest cupaj este invechit in baricuri de stejar romanesc timp de 6 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox.
Note degustare:
Un vin negru-rosiatic intens, cu un buchet proaspat si expresiv de coacaze negre si mure. Structura acestui vin prezinta un echilibru intre aroma proaspata de fructe zdrobite si taninii rotunzi si delicati.
Temperatura servire: 17 C.
Asocieri culinare: salam, sunca afumata, precum si alte aperitive, cotlet de miel in sos balsamic.
Recoltarea se face manual, in ladite de numai 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Ciorchinii sunt indepartati in totalitate inainte de fermentarea la temperatura controlata. Soiul Merlot reprezinta 85% din acest vin, in timp ce Cabernet Sauvignon - 15%. 10% din acest cupaj este invechit in baricuri de stejar romanesc timp de 6 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox.
Note degustare:
Un vin negru-rosiatic intens, cu un buchet proaspat si expresiv de coacaze negre si mure. Structura acestui vin prezinta un echilibru intre aroma proaspata de fructe zdrobite si taninii rotunzi si delicati.
Temperatura servire: 17 C.
Asocieri culinare: salam, sunca afumata, precum si alte aperitive, cotlet de miel in sos balsamic.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.00% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |