Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Acest cuvée este un cupaj deosebit de interesant si inedit intre un soi local si un soi favorit pe plan international. Din combinatia acestor soiuri s-a nascut un vin special.
70% din acest vin este Feteasca Regala din care 40% este fermentata si maturata in baricuri de stejar timp de 6 luni. Restul de 30% este fermentata in cisterne de inox cu batonaj periodic.
Note degustare
Un cupaj auriu-deschis stralucitor. Buchetul bogat si complex al acestui vin se deschide catre dulceata florilor albe si a caiselor uscate cu o usoara nota de vanilie. Gustul sau este generos, rotund si bine structurat, cu arome de piersica si para condimentata.
Temperatura servire: la 9 grade C.
Asocieri culinare: alaturi de pui in sos de ciuperci, somon sau placinte din fructe.
70% din acest vin este Feteasca Regala din care 40% este fermentata si maturata in baricuri de stejar timp de 6 luni. Restul de 30% este fermentata in cisterne de inox cu batonaj periodic.
Note degustare
Un cupaj auriu-deschis stralucitor. Buchetul bogat si complex al acestui vin se deschide catre dulceata florilor albe si a caiselor uscate cu o usoara nota de vanilie. Gustul sau este generos, rotund si bine structurat, cu arome de piersica si para condimentata.
Temperatura servire: la 9 grade C.
Asocieri culinare: alaturi de pui in sos de ciuperci, somon sau placinte din fructe.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |