Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
In Dragasani, inca se povesteste ca un print isi vizita in timpul noptii aleasa inimii, dar o parasea inainte ca soarele sa rasara peste dealurile pline de vita de vie. Pana cand, intr-o dimineata, printul nu a mai auzit cantatul cocosilor si razele soarelui l-au transformat in picaturi de roua. Asa s-a nascut legenda Domnului de Roua.
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati inca o data pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa in care sunt macerati cu pielita. Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata, folosindU-se drojdii selectionate pentru evidentierea variatelor arome.
Soiuri: Pinot Noir, Merlot.
Note degustare:
Un cupaj roz-somon luminos, cu un buchet care dezvaluie arome de capsuni si cirese proaspete. Gustul sau este viu, cu aciditate intepatoare si arome delicate.
Recomandari culinare: branza de capra, aperitive, salatele de sezon si peste la gratar.
Temperatura servire: 7˚ C.
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati inca o data pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa in care sunt macerati cu pielita. Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata, folosindU-se drojdii selectionate pentru evidentierea variatelor arome.
Soiuri: Pinot Noir, Merlot.
Note degustare:
Un cupaj roz-somon luminos, cu un buchet care dezvaluie arome de capsuni si cirese proaspete. Gustul sau este viu, cu aciditate intepatoare si arome delicate.
Recomandari culinare: branza de capra, aperitive, salatele de sezon si peste la gratar.
Temperatura servire: 7˚ C.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.00% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |