Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
In Dragasani, inca se povesteste ca un print isi vizita in timpul noptii aleasa inimii, dar o parasea inainte ca soarele sa rasara peste dealurile pline de vita de vie. Pana cand, intr-o dimineata, printul nu a mai auzit cantatul cocosilor si razele soarelui l-au transformat in picaturi de roua. Asa s-a nascut legenda Domnului de Roua.
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati inca o data pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii inainte de a fi introdusi in cisterna, unde sunt fermentati la rece sub temperatura controlata.
Soiuri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir.
Note degustare:
Un cupaj rosu-rubiniu, care dezvaluie un buchet de coacaze negre si mure. Gustul sau intens de fructe de padure are o structura rotunda si usor de baut, cu aciditate proaspata. Acest vin trebuie degustat tanar.
Recomandari culinare: carnea sau coastele la gratar, mancare asiatica.
Temperatura de servire: 17˚C.
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati inca o data pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii inainte de a fi introdusi in cisterna, unde sunt fermentati la rece sub temperatura controlata.
Soiuri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir.
Note degustare:
Un cupaj rosu-rubiniu, care dezvaluie un buchet de coacaze negre si mure. Gustul sau intens de fructe de padure are o structura rotunda si usor de baut, cu aciditate proaspata. Acest vin trebuie degustat tanar.
Recomandari culinare: carnea sau coastele la gratar, mancare asiatica.
Temperatura de servire: 17˚C.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |