Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% din struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentarea la temperatura controlata. Soiul Cabernet Sauvignon reprezinta 50% din acest cupaj, soiul Merlot 30%, iar Negru de Dragasani, restul de 20%. 50% din acest cupaj este maturat timp de 16 luni in butoaie frantuzesti noi din stejar.
Degustare:
Un cupaj rubiniu-inchis profund, cu buchet puternic de coacaze negre proaspete si violete, alaturi de o usoara nota de ciocolata.
Gustul sau generos si intens fructat este imbracat intr-o subtila nota de cafea proaspat prajita. Taninii matasosi si copti asigura vinului un potential bun de invechire.
Asocieri culinare: carne de vita la gratar, zucchini si ciuperci.
Temperatura servire: 18°C.
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% din struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentarea la temperatura controlata. Soiul Cabernet Sauvignon reprezinta 50% din acest cupaj, soiul Merlot 30%, iar Negru de Dragasani, restul de 20%. 50% din acest cupaj este maturat timp de 16 luni in butoaie frantuzesti noi din stejar.
Degustare:
Un cupaj rubiniu-inchis profund, cu buchet puternic de coacaze negre proaspete si violete, alaturi de o usoara nota de ciocolata.
Gustul sau generos si intens fructat este imbracat intr-o subtila nota de cafea proaspat prajita. Taninii matasosi si copti asigura vinului un potential bun de invechire.
Asocieri culinare: carne de vita la gratar, zucchini si ciuperci.
Temperatura servire: 18°C.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.50% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |