Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual in ladite de numai 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi.Strugurii, atent selectionati, sunt culesi tarziu in octombrie. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei foarte copti si sanatosi. Fermentatia alcoolica are loc timp 4 luni in baric. Timpul total de invechire este de 14 luni in baric.
Note degustare:
Un vin galben-pai cu tenta aurie. Buchetul sau este puternic si elegant, cu arome de mango, piersici, caise si miere. Un gust echilibrat, puternic aromat, dulce si armonios, cu aciditate ridicata care sustine prospetimea vinului.
Soi: Tamaioasa Romaneasca.
Temperatura servire: 10-12˚ C.
Asocieri culinare: impreuna cu biscuiti si produse de patiserie sau ca un digestiv rafinat intr-o companie buna.
Recoltarea se face manual in ladite de numai 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi.Strugurii, atent selectionati, sunt culesi tarziu in octombrie. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei foarte copti si sanatosi. Fermentatia alcoolica are loc timp 4 luni in baric. Timpul total de invechire este de 14 luni in baric.
Note degustare:
Un vin galben-pai cu tenta aurie. Buchetul sau este puternic si elegant, cu arome de mango, piersici, caise si miere. Un gust echilibrat, puternic aromat, dulce si armonios, cu aciditate ridicata care sustine prospetimea vinului.
Soi: Tamaioasa Romaneasca.
Temperatura servire: 10-12˚ C.
Asocieri culinare: impreuna cu biscuiti si produse de patiserie sau ca un digestiv rafinat intr-o companie buna.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | DULCE |
Litraj | 0.375L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.50% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |