Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual in ladite de 18 kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa, fiind dupa aceea macerati pe coji de struguri. Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata, folosindu-se drojdii selectionate pentru evidentierea aromelor.
Degustare:
Un vin roz-somon deschis, cu buchet care dezvaluie arome de capsune salbatice si petale de trandafir. Gustul sau este apetisant, cu arome de cirese proaspete si final intepator. Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!
Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon.
Temperatura servire: la 7 ˚C.
Asocieri culinare: acompaniaza foarte bine aperitivele; de asemenea va recomandam sa-l degustati alaturi de salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveti, legume la wok sau preparate la gratar.
Recoltarea se face manual in ladite de 18 kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii, apoi sunt usor striviti intr-o presa pneumatica inchisa, fiind dupa aceea macerati pe coji de struguri. Fermentarea are loc in cisterne de inox la temperatura controlata, folosindu-se drojdii selectionate pentru evidentierea aromelor.
Degustare:
Un vin roz-somon deschis, cu buchet care dezvaluie arome de capsune salbatice si petale de trandafir. Gustul sau este apetisant, cu arome de cirese proaspete si final intepator. Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!
Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon.
Temperatura servire: la 7 ˚C.
Asocieri culinare: acompaniaza foarte bine aperitivele; de asemenea va recomandam sa-l degustati alaturi de salate proaspete de sezon, avocado, cocktail de creveti, legume la wok sau preparate la gratar.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.00% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |