Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de numai 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, astfel incat sa ne asiguram ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati intr-o presa pneumatica inchisa, sub atmosfera protectoare. Fermentarea se face in cisterne de inox, cu controlul permanent al temperaturii, folosindu-se drojdii selectate pentru pastrarea aromelor.
Note degustare:
De-un galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi, acest vin are un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde. Gustul sau este plin de viata, cu note citrice si de mar verde, combinate cu o mineralitate persistenta. Poate fi consumat imediat, dar isi va pastra prospetimea si in urmatorii 2-3 ani.
Asocieri culinare: aperitive, peste la gratar sau fructe de mare.
Temperatura de servire: 7 ˚C.
Recoltarea se face manual, in ladite de numai 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare, astfel incat sa ne asiguram ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati intr-o presa pneumatica inchisa, sub atmosfera protectoare. Fermentarea se face in cisterne de inox, cu controlul permanent al temperaturii, folosindu-se drojdii selectate pentru pastrarea aromelor.
Note degustare:
De-un galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi, acest vin are un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde. Gustul sau este plin de viata, cu note citrice si de mar verde, combinate cu o mineralitate persistenta. Poate fi consumat imediat, dar isi va pastra prospetimea si in urmatorii 2-3 ani.
Asocieri culinare: aperitive, peste la gratar sau fructe de mare.
Temperatura de servire: 7 ˚C.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.50% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |