Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati inca o data pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Ciorchinii sunt indepartati in totalitate inainte de fermentarea la temperatura controlata.
Note degustare:
Un Cabernet negru-rosiatic intens, cu un buchet proaspat si expresiv de coacaze negre si mure. Structura acestui vin prezinta echilibru intre aroma proaspata si suculenta de mure si taninii delicati.
Recomandari culinare: salam, sunca afumata, precum si alte aperitive, cotlet de miel in sos balsamic; orice tip de carne rosie.
Temperatura servire: 17 grade C.
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati inca o data pe banda transportoare, pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Ciorchinii sunt indepartati in totalitate inainte de fermentarea la temperatura controlata.
Note degustare:
Un Cabernet negru-rosiatic intens, cu un buchet proaspat si expresiv de coacaze negre si mure. Structura acestui vin prezinta echilibru intre aroma proaspata si suculenta de mure si taninii delicati.
Recomandari culinare: salam, sunca afumata, precum si alte aperitive, cotlet de miel in sos balsamic; orice tip de carne rosie.
Temperatura servire: 17 grade C.
Producator | AVINCIS |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | DOBRUSA |
Regiune viticola | DRAGASANI |