Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
ARMAND DE BRIGNAC este numele unei marci de sampanie produsa de Cattier si imbuteliata in celebrele sticle opace si metalice.
A fost declarata cea mai buna sampanie din lume de catre revista Fine Champagne Magazine, dupa un blind tasting cu 1000 de brand-uri de sampanie.
Aceasta sampanie este un cupaj de Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay, doar din struguri cotati drept Premier Cru si Grand Cru. Armand de Brignac Brut Gold este cuvee lider, un exemplu unic de traditie, de sampanie frantuzeasca.
Extraordinar de complexa, buchetul sau este proaspat si energic, cu note florale. Gustul deosebit al sampaniei este dat de selectia atenta a strugurilor culesi manual si de etapele unui proces laborios de fabricatie. Parte din productia fiecarei recolte este invechita si pastrata pentru fi amestecata cu mustul proaspat; dozajul fin si bine proportionat fiind unul din secretele care asigura constanta calitatilor sampaniei de la an la an, dupa procesul clasic de remuage - rasucirea zilnica a fiecarei sticle pentru depunerea sedimentelor. Urmeaza inghetarea gatului sticlei prin care dopul si sedimentele sunt inlaturate la final; sticlele se completeaza cu un amestec secret de zaharuri si produse de distilate care dau dulceata si aroma bauturii.
Tara de provenienta: Franta
A fost declarata cea mai buna sampanie din lume de catre revista Fine Champagne Magazine, dupa un blind tasting cu 1000 de brand-uri de sampanie.
Aceasta sampanie este un cupaj de Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay, doar din struguri cotati drept Premier Cru si Grand Cru. Armand de Brignac Brut Gold este cuvee lider, un exemplu unic de traditie, de sampanie frantuzeasca.
Extraordinar de complexa, buchetul sau este proaspat si energic, cu note florale. Gustul deosebit al sampaniei este dat de selectia atenta a strugurilor culesi manual si de etapele unui proces laborios de fabricatie. Parte din productia fiecarei recolte este invechita si pastrata pentru fi amestecata cu mustul proaspat; dozajul fin si bine proportionat fiind unul din secretele care asigura constanta calitatilor sampaniei de la an la an, dupa procesul clasic de remuage - rasucirea zilnica a fiecarei sticle pentru depunerea sedimentelor. Urmeaza inghetarea gatului sticlei prin care dopul si sedimentele sunt inlaturate la final; sticlele se completeaza cu un amestec secret de zaharuri si produse de distilate care dau dulceata si aroma bauturii.
Tara de provenienta: Franta
Producator | ARMAND DE BRIGNAC |
---|---|
Litraj | 0.75L |