Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
AREZAN FETEASCA NEAGRA
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Arezan
Regiune viticola: Colinele Dobrogei (RO)
Anul de recolta: 2012
Treapta de calitate: Murfatlar DOC - CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 13,7
Volum nominal: 75 cl
Producator: M1.Crama ATELIER
NOTE DE DEGUSTARE
Un vin condimentat, viu si persistent. Culoarea este de un rosu intens, purpuriu. Regasim arome de fructe de padure, zmeura si visina coapta la care se adauga un caracter delicat de piper alb, cuisoare si marzipan. Gustativ, suntem intampinati de acelasi fruct rosu si de prospetimea taninurilor suple si perfect integrate in moliciunea lor cu notele suave de vanilie extrase din lemnul de stejar.Potential de invechire: delicios acum prin tinerete si exuberanta, dar se va domoli foarte frumos prin pastrare atenta la sticla pentru
urmatorii 5-7 ani. Pentru cei dispusi sa astepte si sa aprecieze nuantele caramizii si taninurile mature, este un vin ce merita evaluat intre 10-15 ani vechime.
ASOCIERE CULINARA
Un vin excelent pentru preparatele din carne de porc, sarmale si tochitura, pastrama de miel, paste cu sosuri rosii si ciuperci, legume corpolente si branzeturi mature.
TEMPERATURA DE SERVIRE
16-18° Celsius
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Arezan
Regiune viticola: Colinele Dobrogei (RO)
Anul de recolta: 2012
Treapta de calitate: Murfatlar DOC - CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 13,7
Volum nominal: 75 cl
Producator: M1.Crama ATELIER
NOTE DE DEGUSTARE
Un vin condimentat, viu si persistent. Culoarea este de un rosu intens, purpuriu. Regasim arome de fructe de padure, zmeura si visina coapta la care se adauga un caracter delicat de piper alb, cuisoare si marzipan. Gustativ, suntem intampinati de acelasi fruct rosu si de prospetimea taninurilor suple si perfect integrate in moliciunea lor cu notele suave de vanilie extrase din lemnul de stejar.Potential de invechire: delicios acum prin tinerete si exuberanta, dar se va domoli foarte frumos prin pastrare atenta la sticla pentru
urmatorii 5-7 ani. Pentru cei dispusi sa astepte si sa aprecieze nuantele caramizii si taninurile mature, este un vin ce merita evaluat intre 10-15 ani vechime.
ASOCIERE CULINARA
Un vin excelent pentru preparatele din carne de porc, sarmale si tochitura, pastrama de miel, paste cu sosuri rosii si ciuperci, legume corpolente si branzeturi mature.
TEMPERATURA DE SERVIRE
16-18° Celsius
Producator | M1 CRAMA ATELIER |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |