Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
AREZAN ROSE
Culoare: rose
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Arezan
Regiune viticola: Colinele Dobrogei (RO)
Anul de recolta: 2013
Treapta de calitate: Murfatlar DOC - CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 14,5
Volum nominal: 75 cl
Producator: M1.Crama ATELIER
DISTINCTII: Medalie de aur la Concursul Mondial du Rose
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea vinului este un roze lejer cu nuante violacee.Aromele predominante sunt de zmeura coapta si cirese. Gustativ, regasim capsune si fructe rosii de padure echilibrate de o prospetime racoritoare. Vinul este generos, cu o textura fina si un final persistent.
ASOCIERE CULINARA: Alaturi de fructe de mare, pastrav si somon, paella, ratatouille, mancaruri orientale ( Thai ) aromate si usor picante, preparate lejere din carne de pasare, paste, salata si fructe.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 8 - 10 grade Celsius
Culoare: rose
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Murfatlar
Brand: Arezan
Regiune viticola: Colinele Dobrogei (RO)
Anul de recolta: 2013
Treapta de calitate: Murfatlar DOC - CMD
Tarie alcoolica (% vol.): 14,5
Volum nominal: 75 cl
Producator: M1.Crama ATELIER
DISTINCTII: Medalie de aur la Concursul Mondial du Rose
NOTE DE DEGUSTARE: Culoarea vinului este un roze lejer cu nuante violacee.Aromele predominante sunt de zmeura coapta si cirese. Gustativ, regasim capsune si fructe rosii de padure echilibrate de o prospetime racoritoare. Vinul este generos, cu o textura fina si un final persistent.
ASOCIERE CULINARA: Alaturi de fructe de mare, pastrav si somon, paella, ratatouille, mancaruri orientale ( Thai ) aromate si usor picante, preparate lejere din carne de pasare, paste, salata si fructe.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 8 - 10 grade Celsius
Producator | M1 CRAMA ATELIER |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |