Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Mustul este racit la o temperatura de 10°C pentru a ajuta la limpezirea naturala a impuritatilor. Dupa 48 de ore este transferat in rezervoarele din inox, unde fermenteaza la o temperatura controlata de maximum 18°C. Vinul este mai apoi depozitat in recipiente din otel inoxidabil la o temperatura de 10°, dupa care este pregatit pentru imbuteliere in loturi mici, pentru a mentine atat prospetimea, cat si tipicitatea aromatica.
Soiuri: Trebbiano, Malvasia, Chardonnay & Pinot Bianco.
Note degustare
Un vin de culoare galben-pai, cu irizatii verzui. Buchetul fin si elegant, fructat si floral, este dominat de arome de banane, ananas, flori albe si fructe confiate. Gustul este echilibrat, mineral si cu o persistenta buna.
Mustul este racit la o temperatura de 10°C pentru a ajuta la limpezirea naturala a impuritatilor. Dupa 48 de ore este transferat in rezervoarele din inox, unde fermenteaza la o temperatura controlata de maximum 18°C. Vinul este mai apoi depozitat in recipiente din otel inoxidabil la o temperatura de 10°, dupa care este pregatit pentru imbuteliere in loturi mici, pentru a mentine atat prospetimea, cat si tipicitatea aromatica.
Soiuri: Trebbiano, Malvasia, Chardonnay & Pinot Bianco.
Note degustare
Un vin de culoare galben-pai, cu irizatii verzui. Buchetul fin si elegant, fructat si floral, este dominat de arome de banane, ananas, flori albe si fructe confiate. Gustul este echilibrat, mineral si cu o persistenta buna.
Producator | ANTINORI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ ALB |
Litraj | 0.375L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 12.00% |
Podgorie | VILLA ANTINORI |
Regiune viticola | TOSCANA |