Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Odata culesi, strugurii sunt presati delicat, iar mustul rezultat este racit la 10 grade C, pentru a favoriza o decantare naturala a impuritatilor. Fermentarea are loc in recipiente din inox, la temperatura controlata de 16 grade C, pentru a pastra abundenta aromatica a strugurilor. Vinul este maturat in butoaie din otel, dupa care este imbuteliat.
Note degustare
Un vin, galben-pal, cu reflexii verzui. Buchetul este fructat, cu note de mere si citrice, alaturi de arome florale de acacia si paducel. Gustul este proaspat si bine echilibrat, cu note balsamaice usoare.
Temperatura servire: 10-12 grade C.
Odata culesi, strugurii sunt presati delicat, iar mustul rezultat este racit la 10 grade C, pentru a favoriza o decantare naturala a impuritatilor. Fermentarea are loc in recipiente din inox, la temperatura controlata de 16 grade C, pentru a pastra abundenta aromatica a strugurilor. Vinul este maturat in butoaie din otel, dupa care este imbuteliat.
Note degustare
Un vin, galben-pal, cu reflexii verzui. Buchetul este fructat, cu note de mere si citrice, alaturi de arome florale de acacia si paducel. Gustul este proaspat si bine echilibrat, cu note balsamaice usoare.
Temperatura servire: 10-12 grade C.
Producator | ANTINORI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 12.50% |
Regiune viticola | PUGLIA |