Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Experienta familiei Antinori si calitatile terroire-ului din Franciacorta si-au unit fortele pentru a produe acest spumant clasic.
Vinificatie
Mustul a fermentat in recipiente din otel inoxidabil. A doua fermentatie a avut loc in sticla, unde vinul a ramas pe drojdii timp de 36 de luni, inainte de procesul de imbuteliere.
Note degustare
Un spumant galben deschis, cu perlatie eleganta si persistenta. Buchetul aminteste de piersici albe, crusta de paine si drojdie. Echilibrat si vioi, asa cum ii sta bine unui Brut adevarat.
Soiuri: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Bianco.
Recomandari culinare: ca aperitiv sau cu peste, legume si carne alba de carne.
Temperatura de servire: 7-9° C.
Vinificatie
Mustul a fermentat in recipiente din otel inoxidabil. A doua fermentatie a avut loc in sticla, unde vinul a ramas pe drojdii timp de 36 de luni, inainte de procesul de imbuteliere.
Note degustare
Un spumant galben deschis, cu perlatie eleganta si persistenta. Buchetul aminteste de piersici albe, crusta de paine si drojdie. Echilibrat si vioi, asa cum ii sta bine unui Brut adevarat.
Soiuri: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Bianco.
Recomandari culinare: ca aperitiv sau cu peste, legume si carne alba de carne.
Temperatura de servire: 7-9° C.
Producator | ANTINORI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | BRUT |
Soi | CUPAJ ALB |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 12.50% |
Podgorie | MONTENISA |
Regiune viticola | TOSCANA |